Avbok

Typiskt.. fick avbok på visningen jag hade.. Är tillbaka hos syrran igen, lägger mig & littar på
into the blue istället :/ Imorgon är en ny dag!

Strul

Hej på er.. Just nu är allt lite jobbigt... Ni vet vi håller på å flyttar ihop. Eller ja vi har flyttat ihop. Vi skapar vårt första gemensamma riktiga hem.

För 3 dagar sen så åkte jag hem till min syster o hennes barn. Vi har tjafsat lite där hemma och jag vet ärligt talat inte om jag vill tillbaka hem. Det är bara massa strul, ingenting är bra, ingen blir nånsin nöjd. Eller jo, egentligen skulle jag kunna nöja mig med vad som helst bara jag har honom å sålänge vi är lyckliga tillsammans. Men ibland måste man mötas på halva vägen.

Känner inte för att berätta vad som har hänt, men jag känner mig satt i andra hand hela tiden vilket blir jobbigt efter ett tag,, Okej självklart ska man ha ett eget liv, men när man väljer att satsa på ett förhållande så betyder det ju till viss del att man delar sitt liv med någon.. Man är två om saker. Det är tydligen något som jag tar på större allvar är honom.. Vi kanske är på lite olika stadier i livet? Jag vet inte..

Finns hos syrran som sagt om någon vill något. Har knappt nån täckning på mobilen här ute heller.. Så ni vet. Har varit ledig idag, behövde det. Imorgon ska jag jobba igen dock. Hade redan visningar inbokade så jag får väl stänga av känslorna lite & göra nån annan glad...det kanske hjälper. Fab life of pro aqua.

Roadtrip till Karskoga :)

Tjena! Ska strax åka mot Kristihenamn å kolla på ett vitrinskåp som jag hittade på blocket! :) Blev störtförälskad i det direkt!! 6200kr, men det ska vi nog lyckas pruta ner  ;) Man är väl säljare ,haha.
Det är några generationer gammalt så jag ska slipa ner det å måla det "slit-vitt" tänkte jag :) Kan bli ganska coolt. Ett litet problem bara, det är stort som tusan, så det blir nog lite knövligt att få hem ^^ Men det ordnar sig!
Först ska jag kolla så det är helt! Inte jätte kul om dörrarna trillar av när ja kommer hem o ska öppna det :P

Hörs sen så visar jag bilder om det blir ett köp!!

proaqua 10 år

Förresten måste jag berätta att jag inte kom med till tropical å 10års jubileumet.. Har vart ledig ganska mkt på senaste så jag har inte riktigt hunnit med att kränga  maskiner.. (skyller på det haha).. Nej men jag har varit lite jobbtrött å så.. Man kan ju bli det ibland. särskillt när det är så fint väder, man vill ju köra en rivstart på våren å sommaren å med massa annat skoj. Så nu vet ni, jag stannar hemma ;)


Hoppas alla andra från Bluetech & resten av världen får kul på Pro-aqua 10 year-party!!!

Snart lön

Courtney LS Long Cardigan SEK 149, Vero Moda - NELLY.COM

Ryan Jacket SEK 599, Vero Moda - NELLY.COM







Wondeland Lace Dress SEK 499, Vero Moda - NELLY.COM 


BESTÄLLT lite kläder :)Lika bra att göra slut på de sista kronorna nu innan lönen kommer! Lön <3 underbart! Mötet va väldigt grymt idag! Blev as taggad att sticka ut å sälja lite maskiner!!
Efteråt drog vi som vanligt å käkade lunch hela gänget : (halva ialf) , det börjar bli lite av en tradition nu. Mycket trevligt!!

måndagsmöte

Måndag och det är som vanligt stormöte på jobbet =)
tror vi ska sätta igång så ja lägger bort min iphone, hej!!

snökaos

kom igen våren! you can do it!
inge mera snökaos nu tack... eller okej då, på ett villkor: att det blir en lååååång varm sommar. deal!

indianinspirerat

i vår är det indian/farm som gäller ... var tycker ni om det? mkt blue demin & mönstrat.
jag jobbar på att vänja mig vid tanken men det passar nog inte mig tyvärr... :( ganska snyggt dock

ikea

köpte nya sängbord idag :) det tog 2 timmar att skruva ihop ETT av dom... å då såg jag att jag hade satt på en platta fel ;) ni vet den som sitter under själva lådan. Blah! Men lön för mödan skall jag ha så nu blir det ett glas vin :)

P-böter, sol, jobb

haha det känns som att hela världen är emot mig just nu. Först telia, å nu har jag fått en parkeringsbot..
Men jag erkänner att jag stod lite fel den här gången, okej? ;)

Isag blir det långpromenad i vårvädret, sen jobba... ´buhu man vill ju bara va ledig när solen skiner så härligt ;)

Musik och vår


Jag blir helt till mig när solen kikar fram :) Lyssna på låten! Vår + trance / techno = sant!

Jag vann!

HEjsan!

HAr fått ett mailsvar ang det jag berättade senast, å jag vann! Dom säger upp mitt avtal!
Ibland måste man va envis bara!

Lurad!

Jag blir så himla trött på telia.. För ett tag sedan skrev jag ett avtal med som gällde tv/telefoni/bredband i ett paket. Skulle kosta 99kr/mån i 3 månader å sen övergå till ordinarie pris, och jag skulle även ha FULL ångerrätt under dessa 3 mån.. Så kallat "testa-på avtal". Nu när det har gått två månader så vill jag lämna tillbaka, av RIMLIGA SKÄL! Alltså, nätet e segare än det ska vara när jag kollar på bredbandskollen, tv'n hackar osv.. Men nu håller dom på å bråkar om att mina FYRA VECKOR i ångertid har gått ut? Vilka 4 veckor?! Åh idioter.. skulle aldrig ha sagt upp mitt comhem :(

Nyttiga semlor

Är det någon som har testat Bert Karlssons såkallade "nyttiga semlor" ? Haha vilket skämt... Men idag är det semeldagen & det gillar vi skarpt. Även internationella kvinnodagen för er som inte visste det.

Jag sitter just och funderar på om jag ska unna mig nåt så onyttigt nu när jag precis bestämt mig att ta tag i träningen.. Vad tycker ni? Är det någon som vet vart man kan få tag i den nyttigare varianten? Baka själv kanske...

Träna före frukost

Nu är jag nyduschad :) Sitter å letar efter tips på bra frukostmat så att man kan variera lite.. 
Har ni några tips? :) Har googlat allt känns det som, men får bara fram det gamla vanliga tråkiga. Grovt bröd, gröt, mjölk, mager ost, kalkon, müsli osv. Ni vet... Vad ska ja googla efter egentligen?! Orientalisk bovetegröt eller vad? haha .. Dessa alternativ har inte gett mig någon idé alls:
Bra att äta efter träning
Äta innan träning
Träningsmat
Träna före frukost
Träna på tom mage
Träna på kvällen
Äta på kvällen
Gå ner i vikt
Diet

Morgonrutiner

Godmorgon på er.
Antar att alla sover, men jag är uppe före tuppen...
Ska börja träna seriöst nu from idag (igår).. måste komma i form inför sommaren 2011 !!
Dricker en kopp svart kaffe, sen ska jag ta en powerwalk.
Kaffe fungerar fettförbrännande om man slänger i sig det på tom mage en stund innan träning, visste ni det? Och då menar jag för övrigt inte styrketräning & muskelpump, utan förbränning.

Efter powerwalken blir det en frukost bestående av fibrer & lite protein. Närmare bestämt havregrynsgröt gjord på 1dl gryn, 1 dl lättmjölk & 100g keso.

Kanske återkommer senare med lunchlistan.

Ha en fin dag sålänge.

Pro-Aqua 10 år!

Jag är 1 enda maskin ifrån att vinna tropical island-resan!!!!!!!!!!!!! OCH äran att få följa med på Pro-Aqua's 10års jubileumsfest i Berlin. Det kommer bli ett sånt sjukt drag! Omg :)
Jag måste måste måste maxa sap'en i helgen nu å få iväg den sista.. vill verkligen åka med till Tyskland i slutet av månaden! Har några egenbok med så jag hoppas på att få dra en lott NÄR jag säljer.. inte "om" ...-NÄR!

Vi hörs när jag packar väskan va ;)

VÅRBILDER

Är det inte underbart.. snön börjar smälta och idag såg jag gräset på väg till min 10.00 visning.
I love it! Dessutom blir nya lägenheten snyggare i vårljuset ;)

Back to Home Back to Top Life is Logic!. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.