Mått lite dåligt...

HEj på er. Förlåt att jag har varit så off ett tag nu. Men jag har haft lite strul runt om mig. Har inte velat sitta å deppa i bloggen liksom.. fortfarande mår jag inge vidare men jag försöker ta mig i kragen o reda ut allt som trycker ner mig.

Delvis känns det inge bra mellan mig o min pojkvän. Det känns som att vi är på så olika nivå. Han är så mycket yngre i sinnet än mig, eller vad man ska säga. När jag jämför oss så fattar jag inte ens varför vi blev tillsammans. Alltså, vart i hela världen går vi ihop?!
Jag har jobb, en riktig inkomst, körkort o bil, en hund, är ansvarsfull både mot mig själv & andra, jag jobbar i princip jämt å resterande tid har jag både vänner, familj, honom & ensamtid som ska hinnas med.
Han har hela sitt liv varit en "busunge". Suttit inne, hållt på med massa skit, aldrig haft ett jobb, inte gått gymnasiet, lever på bidrag, vet inte alls vad ansvar är & beter sig som att världen är hans å han gör vad han vill med den. Han har sånt storhetsvansinne. Han tror  liksom han e snyggast störst o bäst. +Svartsjuk till tusen.

Jag orkar ärligt inte talar med det, samtidigt som nånting håller mej kvar lite..... undrar vad.
Hans familj o vänner är underbara. Dom får mej verkligen att känna mej välkommen överallt. Han har sina goda stunder när han beter sej som en vuxen människa, men motsatsen väger klart över!

Vad ska ja göra :/ Han lockar inte längre... ja har blivit mätt på hans jävla storhetsvansinne. Vi ses typ aldrig längre eftersom ja helst vill va själv eller med nån vän. Det kanske är dags att göra slut, helt enkelt.

0 kommentarer:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Life is Logic!. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.