Kalla mig inte dammsugarförsäljare!

Jag blir så arg! Eller ledsen... LACK! ååh.. Var på släktträff igår å min moster som bor i borås var här å hälsade på.. När vi satt och åt så sa hon "Jaha lissi, jag hörde att du har blivit dammsugarförsäljare". VA? Sen när då? jag säljer städmaskiner, och inte sådär som hon tror.. hon har värsta gammaldags bilden i huvet av att jag går runt å knackar på hos folk å tränger mig på utan vidare å tvingar dom att köpa min maskin.

NEJ NEJ NEJ NEJ!
Jag är en människa, ingen ond demon liksom..
Blir lite depp... hon verkligen "klankade ner" på yrket, å hon vet itne ens vad yrket innebär. herregud det är en SUPER maskin... jag är stolt över att representera den. Jag VET att den är värd varenda krona och att väldigt många behöver den.. Så många nöjda kunder som jag har!

Åh, behövde skriva av mej lite...

Höstdepression

förresten undrar ja hur vanligt de e me depp på hösten? e ju pigg å glad annars men har känt mej nere de senaste veckorna?! ..inget spec har hänt eller så.. tråkigt

Lurad av säljare

Jepp, även jag kan bli lirad av en aäljare.. jäkla telenor!
Skrev på ett abonemang i torsdags... ingenting blev som vi sa, å som han lovade. Jag kände på mej att han drog en fuling så ja ringde huvudkontoret idag å frågade lite.. visade sej att han hade lovat aaalldeles för mkt. Jäkla trix! Så jag sa upp det idag.. tur man har 14 dagars ångerrätt.

Bluetech möte jobba

Hey!

Idag hade vi måndagsmöte igen.. sen drog vi å käkade lunch ihop några st :) Mysigt. Gillar verkligen gänget.. har fått så mkt nya vänner sen ja började på bluetech generation ab :) Å nu har det börjat fler nya SUPER GOA människor oxå som jag verkligen trivs med..

Bloggar från bilen. De e inte jag som kör hem idag ;) GÖTT

generationer

E på släktfest ;) haha räknade just att vi e 4 generationer här :D

Fundersam

Undrar vad folk håller på med... går bakom ryggen på en. hmm...


var iaf på stormöte idag i karlstad.. kul.
har 39 grader feber.. måste sova



bluetech generation ab

Back to Home Back to Top Life is Logic!. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.