Strul

Hej på er.. Just nu är allt lite jobbigt... Ni vet vi håller på å flyttar ihop. Eller ja vi har flyttat ihop. Vi skapar vårt första gemensamma riktiga hem.

För 3 dagar sen så åkte jag hem till min syster o hennes barn. Vi har tjafsat lite där hemma och jag vet ärligt talat inte om jag vill tillbaka hem. Det är bara massa strul, ingenting är bra, ingen blir nånsin nöjd. Eller jo, egentligen skulle jag kunna nöja mig med vad som helst bara jag har honom å sålänge vi är lyckliga tillsammans. Men ibland måste man mötas på halva vägen.

Känner inte för att berätta vad som har hänt, men jag känner mig satt i andra hand hela tiden vilket blir jobbigt efter ett tag,, Okej självklart ska man ha ett eget liv, men när man väljer att satsa på ett förhållande så betyder det ju till viss del att man delar sitt liv med någon.. Man är två om saker. Det är tydligen något som jag tar på större allvar är honom.. Vi kanske är på lite olika stadier i livet? Jag vet inte..

Finns hos syrran som sagt om någon vill något. Har knappt nån täckning på mobilen här ute heller.. Så ni vet. Har varit ledig idag, behövde det. Imorgon ska jag jobba igen dock. Hade redan visningar inbokade så jag får väl stänga av känslorna lite & göra nån annan glad...det kanske hjälper. Fab life of pro aqua.

0 kommentarer:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Life is Logic!. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.